Neked mi fáj?
 
Azt mondta Bajnai Gordon, hogy fájni fognak az intézkedések minden magyar család számára.
 
Ø      Nekem fáj, hogy megloptak, kiraboltak, amíg a politikai vezetők vidáman osztogatták önmaguk és családtagjaik számára azokat a javakat, amelyekért meg sem dolgoztak.
Ø      Fáj, hogy amikor választások voltak az emberek többsége azt mondta:”rájuk szavazok, mert ezek már meglopták magukat, hátha jut nekünk is.” Nem azt mondták, hogy tolvajokat nem választunk meg, mert a tolvaj mind többet és többet lop.
Ø      Fáj, hogy ma ebben az országban, aki magyarnak érzi magát annak szégyenkeznie, kell.
Ø      Fáj, hogy a politikai felelősségre vonások nem történtek meg, miközben népünk, nemzetünk a nyomorban van.
Ø      Fáj, hogy a kárpótlások megtörténtek, de a mai bűnökért már nem kárpótolnak senkit, akik kárpótoltattak a mi javainkból.
Ø      Fáj, hogy erkölcsileg annyira, mélyre süllyedtünk, hogy már észre sem vesszük, hogyan nevelik gyermekeinket : homoszexuálissá, prostituáltakká, tolvajokká, amelynél az az érdem: nem baj, ha lopsz csak sokat, és ügyesen csináld.
Ø      Fáj, hogy még mindig nem veszed észre, hogy becsaptak és ez nem párt-függő, hanem ember –függő.
Ø      De legjobban az fáj, hogy még mindig nem látod itt húsvét előtt, hogy ebből a nyomorúságból csak a bűnbánat és az Úr Jézus keresztje által van kivezető utad.
 
Neked nem fájnak ezek? Vagy Te is közéjük tartozol? Határozottan eldöntöttem, hogy ha választásokra kerül sor akkor csak olyan emberre adom a szavazatom, aki fedhetetlen, családját bölcsen vezető, s ha beszél nem vizet prédikál és bort iszik, hanem úgy is él.
Lehet követni benne.

vakvezetok.blog.hu/media/file/mereg3.jpg

 

Címkék: nacionalizmus fáj bajnai istentelen bűbánat