"24. Ezt mondván: Ne félj Pál! A császár elé kell néked állanod. És ímé az Isten ajándékba adta néked mindazokat, kik te veled hajóznak. "Ap.cs.27.24.

Ez a "ne félj" igen nagy fájdalomnak emlékét ébreszzti bennem, de egyben az én Uramnak végtelen kegyelmét is. Amikor  még nem tudtam,hogy a férjem el fog hagyni, de már az Úr előtt voltam a házasságunkért való könyörgésben  , akkor kaptam ezt az igét. Tudta, hogy a házasságom a hajó és, hogy szét fog törni, de az Úr akkor sem szegi ,meg ígéretét

"Higyj az Úr Jézus Krisztusban, és idvezülsz mind te, mind a te házadnépe!"ap.csel.16.31.

De ajándékba adta a családom. Micsoda szeretet?Kérdezhetnénk miért engedte meg Isten? Mert a nélküle élő ember nem törődik  azzal, hogy mekkora fájdalmat okoz azoknak, akiket szeretnie kellene. Nem erről szól a világ? Ha szabad az akarat, akkor éljünk vele. Mindenen és mindenkin keresztül gázolhatsz, csak neked legyen jó. Isten mit mond? Semmit, Ő engedi. Szabad akaratot adott. Válassz jó és rossz között, de ha nyomorult vagy ne Őt okold. S mi van Isten népével? Azt ígéri, hogy Ő vígasztalja meg az övéit. Megteszi. Én már tudom.Nyugodt békés éjszakáim, s benne nyugvó lelkemet átviszi az élet tengerének hullámain. Minden értelmet felül haladó békességet ad.Csak Isten gyermeke érti meg. De Ő mindenkinek adni akarja, csak kérni kell tőle, mert aki kér az kap.Próbááld meg. De vigyázz, mert nem ígér könnyű utat, ha arra vársz, csalódni fogsz. De ígér erőt, békét és örömet a benne bízóknak.. Ne félj hát hozzá  menni.

Címkék: depresszió félelem

A bejegyzés trackback címe:

https://vakvezetok.blog.hu/api/trackback/id/tr691263971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása