Örömmel tudatom, hogy magyarságom minden lehetőségeit kiéltem, máj. 22-én pénteken. A Magyar reformátusság egységbe olvadt, és nem láttam mást, mint öröm könnyeket és örvendező Krisztusban testvéreket. Nem akartam engedni és nem is engedtem, hogy bárki ezt az örömöt megzavarja. Egyszerűen meg akakartam élni magyarságomat és nem venni tudomást határokról, hanem határtalanul örülni annak, hogy egyek vagyunk. Határokon innen és határokon túl. tudom csupán jelképes ami történt, mégis sebeket gyógyító.Itt üzenem azoknak akik 2005.dec.5-én nem-el szavaztak és azoknak, akik a szavazást kierőszakolták: Szégyelljék magukat!!!Mindannyian! Politikai kérdést csináltak mások évtizedes fájdalmából és nem törődtek azzal, hogy mennyi fájdalmat és szomorúságot okoztak testvéreiknek, akiket a történelmi "igazság szolgáltatás " darabokra szakítva eltávolított hazájuktól.Micsoda ostoba nemzet vagyunk? a románok ortodox templomaikkal foglalják el az egész országot, mi pedig a semmit féltjük. Gazdag bányavidékek, kövér legelők!Ostoba "anyaország fiai" Itt állunk kisemmizve , Isten nélkül és nem vesszük észre, hogy lassan már talpalatnyi föld nincs ami a miénk lenne. A román falvakban ahol román a többség és a vezetés ,ki vannak téve a román nemzeti zászlók. Ők nem nacionalisták?Azt látom, aki nemzeti identitását eladja és szégyelli az előbb utóbb így tesz majd családjával is, mert ma már nem divat a család.Mint ahogyan nem divat a normális szexualitás sem.Az SzDSz plakátjai hirdetik:" Egy vagy, de nem vagy egyedül. "Jobban ragaszkodsz a saját nemedhez nem baj, majd megvédünk ,ja , hogy családod van és ez most derült ki, egy kis balaset.Nem baj törődj magaddal. Hogy a gyermekeiddel mi lesz? Majd ők is törődnek magukkal.Csak neked legyen jó.

Hát vak ez a nemzedék?Vak ez a nemzedék! Pártokra szavaz és nem veszi észre, mennyi tisztességtelen , erkölcstelen ember van a pártok mögött. Család, gyermek és nemzetgyilkos, haza és nép árulók!A vakság pedig nem véletlen, hanem Isten ítélete. Nincs menekvés, csak bűnbánat van. Isten kegyelmes, talán még visszavonja ítéletét:

"Szeret az Úr , azért nincs még végünk, nem fogyott el irgalma"Jer.Sir.3.22.

Címkék: magyar vagyok nacionalista hazaáruló antiliberális intoleráns nemzetgyilkos

A bejegyzés trackback címe:

https://vakvezetok.blog.hu/api/trackback/id/tr291148792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása