Ujjonganom és ugrálnom kellene, hiszen olyan politikai erők kerültek hatalomra, amelyek számára fontosak a keresztyén - keresztény erkölcsi értékek.Fontos az egyházak támogatása, hogy azok elvégezzék küldetésüket. De senkit nem akarok megtéveszteni és azt sem akarom, hogy megbotránkozzon mindabban amit mondok, illetve leírok.Krisztus gyülekezet nem az egyik vagy másik egyházban van, hanem szétszórva különféle egyházakban, szerte a világban.Krisztus gyülekezete nem pénzt és hatalmat akar, hanem elvezetni az embereket Teremtőjükhöz, mert Isten bűnben fetrengő népét meg akarja menteni a haláltól.Ez pedig nem erővel és nem hatalommal történik, hanem Isten Szent Lelkével.Így írja a Szent Írás:

"Nem erővel, sem hatalommal, hanem az én lelkemmel! azt mondja a Seregeknek Ura. "Zak.4.6

Nem ujjongok és nem vagyok határtalanul boldog, mert a hatalom közelében az  emberek sokasága megszédül és elbukik. S a nyomor hamarabb vezet Istenhez, mint  a jólét.Csak különféle statisztikát kell megnézni a válásokkal, abortuszokkal kapcsolatosan és azt is jól nyomon lehet követni, mennyire liberálissá vált az erkölcs az ember számára.Félelmetes egy olyan erkölcs, amely, mint annak idején a szocialista etika határozott meg: minthogy az erkölcs koronként és társadalmanként változik.Ma sincs ez másként. Aki nem ragaszkodik Krisztus tanításához, nem akar az Úr követőjévé válni az  a politikai hatalomban és mindenféle hatalomban is igyekszik győztes lenni, de ez nem az Úr igazsága szerint való győzelem. Mert az igazi győzelem, ha az ember akkor is tud alázatban maradni, amikor a legnagyobb hatalmat kapja a kezébe.Mert tudja, hogy minden hatalalom Istentől rendeltetett.Tud bocsánatot kérni és akarja helyre állítani, amit elrontott. Ha majd ezt látom keresztény- keresztyén erkölcsi értékeket hírdető pártjaink kormányzása alatt, akkor leszek újongóvá, s akkor fogok örülni ennek a győzelemnek.Mert bizony kedves olvasó látnod kell, hogy Krisztus követői nem azok akik a nagy igazságokat kiáltják, hanem azok, akik Isten igazságának engedelmeskednek. 

"Átkozott az a férfi, aki emberben bízik, és testi erőre támaszkodik, az ÚRtól pedig elfordul szíve!" (Jeremiás 17:5) ..."

Bízzunk hát abban, hogy Isten sokkal jobban tudja, mint mi, hogy mit miért csinál, és mit miért enged meg.

Azt pedig tudjuk, hogy akik Istent szeretikazoknak minden javukra szolgál .” Rómaiakhoz írt levél 8:28. ...

Legyen hát mindannyiunk javára ez a választás.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Szkh4I3P39k

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vakvezetok.blog.hu/api/trackback/id/tr411961119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása